I'm confused

Hej hopp!

Ligger här i min säng och kan inte sova. Är as trött men de är så många tankar som far runt i huvudet just nu att jag inte vet vad jag ska göra av dem. Jag vet inte vad det är som jag tänker på men något är de. Är de någon som har någon ide om vad de kan vara snälla berätta för mig. Jag vet inte vart jag ska ta vägen jag skrattar och gråter om vartannat vet inte varför. Håller jag på att bli utbränd eller nåt? Är de stress? Jag vet inte själv. Snälla vet ni något jag har missat berätta för mig.

Snart är det ett nytt år. Detta året tar man studenten. Det kommer bli as kul men ändå läskigt. Men går allt som jag vill så blir de att jag flyttar till England i höst. Nån som ska med? haha nej de blir väl att jag åker själv och bor och lever i minst ett år iallafall. Hör bara av er så får ni komma och hälsa på.

Nej om man kanske ska försöka blunda igen kanske? Men ni får ha en trevlig dag jag ska sova till minst tre iallafall.

Keep on dreaming
Millan

Jul igen

Hej hopp

Nu är de den 25 december juldagen, igår var de julafton och de var ju trevligt. Var hemma hos min moster och firade jul. Det är den första julen på 6 år jag har sett framemot. Detta av en anledning som ni själv kan få gissa. Men idag sitter jag här och bloggar och leker med min nya mobil :D En nokia 5320 as snygg :D 

Nu när jag ändå är inne på jul och sådant så kan jag ju nämna att den bästa julsången ever är den som snowstrom gjorde som heter jul sång tror jag :P Men den är och kommer förbli den bästa enligt mig. Den bryter mot många "regler" som julsånger har. Jul sånger ska ju handla om kärlek, familj och värme men inte den. Sök på youtube grymt bra.

Men nu ska jag leka vidare med mobilen.

Keep on dreaming
Millan

Yes I'm a bitch

Hej hopp!

Det kanske finns folk som kallat mig bitch och de värmer verkligen, för ni vet väl betydelsen?

Babe
In
Total
Control of
Herself

Dessutom är jag stolt över min mamma.

Allt för mig
Keep on dreaming
Millan

Natt, kärlek och hat

Hej hopp!

Satt och kollade runt lite på internet och hittade bilder som en som var 12 år hade lagt ut och hade skrivit "Jag älskar dig". Jag menar 12 år!! Jag visste inte vad älskar var när jag var 12. Varför säger man de så tidigt för? Älskar är så stark ord och innerbörden med de ordet är också starkt så jag anser att man bör tänka efter när man säger de. Det är så lätt att såra någon om man säger de fel och kommer sedan på att man inte gör de egentligen. Så ett ord på 6 bokstäver är ett av dem farligaste orden att använda om man inte kan behärska ordets innerbörd.

Ett annat ord är hat som är farligt att använda. Det är lika starkt som älskar men har en ännu större tendens att såra och skada människor. Det är ett ord man verkligen bör tänka efter innan man använder de. Man kan säga "Jag hatar det" men gör man verkligen de, egentligen så kanske man menar att man ogillar något eller någon men hatar de gör man inte.

Att två relativt korta ord kan vara så starka och farliga att använda i fel sammanhang eller fel tillfällen det är skrämmande. Och när vissa slänger ur sig dem hit och dit utan att veta dess mening gör orden ännu farligare för när vet man att människan som säger de ofta verkligen menar de?

Lite funderingar bara men nu ska jag återgå till min säng och försöka sova lite.

Keep on dreaming
Millan

Operation number 5

Hej hopp!

Ja, imon ska man då läggas på ett operations bord igen, femte gången, detta låter allvarligare än det är ska operara min kära lilla j***a stortå. Ett ord nageltrån. Det är inte kul det gör ont och de varar sig och är ömt. Vilket dröm läge man är i.

För övrigt vi börjar nu komma igång med vårat projektarbete på riktigt. Efter många om och men om jag säger så. Inbjudningarna är utskickade och manuset är klart i stort sätt. Nu ska man sjunga solo dessutom =S. Hahah nej de ska blir roligt.

Jag och Leo flummar på i vanlig ordning på dagarna det är rätt skoj xD Sitter och smsar varandra och shit, ringer fast den andra sitter två meter bort nödvändigt...eller inte men lite roligt ska man ha eller xD.

Detta blev ett kort inlägg men men ska nog kolla på en film eller nåt.

Keep on dreaming
Millan

...

Tears are rushing down my cheeks
They are warm but still so cold
They are soft but is still hurting me
They are hurting me from inside
They are giving me a pain I don't deserve
They are giving me a pain no one deserves

Or do I deserve that pain?
Is it my fault that they are hurting me?
In that case what did I do wrong?

I am standing in the shower
Feeling the hot water run down my body
I try to forget the tears
But they are still hurting me
Leaving scars all over my body

But I will survive
I will make it threw all my life
I will live with the scars
And know that I'm stronger then ever

RSS 2.0