Jag och bara jag

Hej hopp!

Kom och tänka på en sak nyss. När vet vi att vi har kommit helt över våra tidigare problem? Kommer vi någonsin över dem eller lär vi oss bara leva med dem? Jag vet inte men jag vet att jag måste ta tag i mina där av titeln på detta inlägg "Jag och bara jag". En tid framöver nu kommer jag vara ego och bara tänka på mig själv för att kunna må bättre. Jag mår bättre än innan och ler mycket oftare men jag mår fortfarande inte bra. Jag måste fokusera på mitt egna välbefinnande innan jag kan ta mig an andras. För att hjälpa andra måste man hjälpa sig själv först.

Kalla mig bitch, kalla mig ego eller kalla mig vad som helst, det enda jag gör är att ta hand om mig själv innan jag tar hand om dig.

Over and out
With tears in my eyes
Millan


Studentmössa och grym musik

Hej hopp!

nu sitter jag här och lyssnar på musik från filmen "G som i gemenskap" en grym film från 80-talet med grym musik som älsklingen har fixat åt mig. Tack så mycket ^^, Grym musik som sagt var med Eva Dahlgren och Freestyle och en grupp som är med i filmen som kallas Barn. Precis min musik smak. Sitter o diggar för fullt xD haha eller inte.

Fick min studentmössa idag också :D nu känns de att Studenten är på gång. 5 juni då smäller de. Längtar tills skolan är över och man slipper plugget och stressen. Ska flytta till England och bli aupair sen tillbaka till Sverige och plugga. Antingen till polis eller engelska lärare får se.

Shit vad tiden har gått snabbt kändes som de bara var igår det var den 22 augusti 2006 och man satt as nervös i skolans teater och skulle träffa klassen för första gången. Men det var länge sen man satt där och nu ska man gå ut gymnasiet. Vad kan man säga tiden går, folk förändras och tider förändras. Många bra minnen har man med sig som man kan leva på resten av livet.

Nu lite bilder på studentmössan ^^,





Soon I will be out of this hell (skolan)^^,
Millan

Ketchup värld

Hej hopp!

I fredags natt kom jag och Kvick på ett väldigt bra uttryck "Vi bor i en jäkla ketchup värld" med detta menas de att i vår värld så kan inte allt komma i lagoma doser nej nej de ska komma allt på samma gång. Skola, kompisar ja allt på samma gång. Vi tyckte det var ett väldigt bra uttryck iallafall.

Detta blev ett kort inlägg men vill bara berätta om vårt braiga uttryck xD

Over and out
Millan

Bad day

Had tänkt skriva ett inlägg om nostalgi idag men de sket sig. Satt och kolla på ett program på tv nyss och mamma bad mig hämta en sak i bilen. Jag tänkte jag behöver väl inte stänga av tvn jag menar jag skulle ju bara vara borta i två minuter. När jag kom tillbaka så hade någon bytt kanal. Det kändes som det var för att markera att jag inte får kolla på tv när någon annan är hemma. Jag har aldrig kontrollen över tvn förutom när jag är ensam hemma eller när dem andra sover och hur ofta är jag hemma när dem sover jag kommer liksom hem efter tre nästan varje dag och de är då dem andra går upp. Hur skönt är de inte att komma hem från skolan och sätta sig o glo på tv bara nån timma eller så för att koppla av och känna att man är hemma innan man sätter igång med skolarbete och läxor. Jag vet inte men jag blir så j**la sur ibland. Ska nog hålla mig in låst på mitt rum där jag ingen stör men då kommer väl någon och klagar på det med.

Det kanske verkar som ett litet problem men så här är det varje dag året om i stort sätt and it is starting to get on my nervs.

Det är inte bara detta utan mycket annat också men det tar vi en annan gång. kan säga ett ord skolan.

This is a bad day
Milla


RSS 2.0