Längtar

Nu sitter man vi datorn igen när man egentligen borde städa, men är nästan klar bara lite skit kvar på golvet så de borde gå fort. Imon (tekniskt sätt idag) kommer Kristoffer och Danne upp och ska fira nyår här kommer bli jätte kul :D Jag längtar som en dåre, de känns bara så skumt jag och Angelika börja prata om hur vi skulle fira nyår i november och nu är de snart tiden går så snabbt ibland. Tåget som Kristoffer och Danne kommer in med är på centralen 15.52 tror jag de var :P om jag inte minns helt fel isåfall får jag eller dem vänta xD Var länge sen jag träffade Kristoffer med och saknar honom så himla mycket just nu och vill bara att han ska komma till mig nu. Den som väntar på något gott väntar ALLTID för länge. När dem kommer ska jag tvinga dem att hjälpa mig att baka och göra ischoklad som är mums ^^ de är nog precis vad dem känner för att göra efter att ha åkt tåg 4 ½ timma ungefär, men jag är elak så de är fram med piskan och sätta dem i arbete (mohahaha). Sen på kvällen blir de mys med film och glass, iallafall vad vi planerat men vi märker om man håller sig till planerna.

Idag var jag med Angelika och handla mat till nyår och de ska vi göra imon med då vi glömde ett par saker. Men de gick bättre än vad vi förvänta oss iallafall. Efter vi handlat hyrde vi film och jag lurade i henne att dem hade stora kjolar på klänningen förr i tiden för att de var en slags airkondition inbyggd xD Nej Angelika jag kommer inte låta dig glömma de i första taget xD Sen åt vi pizza också och de är ju inte fel de heller men hur Angelika orkar sätta i sig en hel pizza fattar jag inte då jag äter lite mer än hälften. Är de kanske de man kallar dolda talanger?

Men nu kallar mitt stökiga rum på mig igen xD

Gott nytt år


Let it snow

Nu sitter man här i soffan med en kopp med rykande äpple/kanel te och kollar på Sex and the city. När jag stod och fixade de sista med disken kollade jag ut genom fönstret såg jag hur snön singlade ner mot asfalten. De fick mig att känna en känsla jag inte kännt på x antal år. En varm känsla i kroppen som även får de att pirra i hela kroppen. jag pratar så klart om julkänslan. Det var underbart att känna den känslan när man inte kännt den på ett par år. Det är nästan som en förälskelse. Det första jag gjorde var att starta julmusik så klart och kände känslan växa ännu mer i mig. Allt detta fick mig att känna att jag lämnat de gamla dåliga minnena bakom mig och gått vidare i livet. Nu märker jag hur blind man var när man bara tänkte på dem minnena. De är ungefär som att man inte ser skogen för träden. Julen är glädjens tid och tiden för dem man älskar.

God jul allihop

RSS 2.0