I brist på annat att göra

Hej hopp!

Ja just nu är jag lite uttråkad och vet inte riktigt vad jag ska göra så slog de mig att varför inte göra en fem-i-topp lista över veckan som gått xD Jag vet att de bara är fredag men jaja lite ska man väl roa sig med här i natten. De blir bara en fem-i-topp eftersom att jag varit sjuk två dagar denna veckan så man har ju inte gjort så mycket. För att göra de "spännande" så börjar vi på fem.

5. Mina dagar hemma sjuk
Här hamnar mina dagar då jag var hemma och va sjuk. Hann ransaka mig själv och tänka på framtiden nu efter     gymnasiet och det känns som allt kommer lösa sig och jag känner mig hyffsat lugn.

4. Besöket på Göteborgs universitet
Kanske inte var de roligaste den här veckan men var där med Leo och vi satt och mobba oss lite och hade rätt kul inne    i stan efter den extremt tråkiga förläsningen med en person med extremt sövande röst. Tror jag nickade till x antal   gånger.

3. Besöket i Ullared
Var på gekås i Ullared (Uffared xD) i måndags med syrran, mamma och min moster. Fick köpt en hel del faktiskt som    kanske kommer att komma till nytta de återstår bara att se.

2. Min inspiration är tillbaka
Som några av er kanske vet så håller jag på att skriva på en egen fantasy roman. Jag har inte lyckats skriva något på     hela vintern men nu när solen kom fram och fåglarna började kvittra utanför mitt fönster så började jag skriva igen.     Detta inte bara tack vare det utan även av en annan anledning som ni kan försöka komma fram till själva.

1. Här kommer så klart Leo
 Även om jag kommer hata henne att hon ringer och väcker mig och ser till att jag kommer upp på morgonen så måste    jag tacka henne. Hon är en anledning att gå upp och gå till skolan. Vi har alltid kul och flummar loss totalt och driver     med varandra och allt annat. Jag tror inte jag har haft en tråkig stund med henne. Tro de eller ej men vi kan vara     seriösa OM VI VILL vilket är ganska sällan men ändå. Man måste skratta för att orka med skolan nu och orka ta sig till    slutet.

Ja detta var min fem-i-topp lista som kan hamna på någons lista för min bloggs mest ointressanta inlägg xD Men något måste man fördriva tiden med eller xD

Ha en fortsatt trevlig natt på er
Millan aka Näbbdjuret ;)

En dusch, en dusch mitt kungarike för en dusch

Hej hopp!

kom precis ur duschen och fatta vad underbart de var. Har vart nedstämd hela dagen men gick in i duschen och kände hur vattnet renade mitt kropp och sinne. Är helt avslappnad i varenda muskel och de var längesen jag var de. Där av titeln på detta inlägg xD Man går in i duschen med en sinnesstämmning och går ut ur duschen med en annan bättre sinnesstämning. Att varmt rinnande vatten kan göra så mycket och få en att må mycket bättre är helt otroligt. Jag skulle göra vad som helst för en dusch, nästan iallafall. Allt för att känna sig ren känna sig som en människa. De bästa är när man tar shampoo och masserar huvdet på samma gång, lovely ^^

Men nu åter till att vara social på msn
Millan

P.s Ja jag har sömn problem D.s

Godmorgon alla glada...

...och till alla er andra såklart också. Jag sitter här och kollar på Shan "The man" Atci och väntar på att klockan kan bli 7 så jag kan gå till bussen och åka till skolan. Ja jag åker tidigt idag men va fasiken vaknar klockan 6 och vet inte vad man ska göra då åker man till skolan tidigt xD

Jag sitter och ler och vad kan jag säga mer än att de känns som de här kommer bli en bra dag. Ska till Ullared efter skolan med Mamma, syrran och min moster. Kommer bli skoj =D

Kom och tänka på en sak för ett tag sen. De jag kom på var "Vi är dem vi är för vi är dem vi ska vara" lite rörigt ja men läs de ett par gånger så kommer du tillslut förstå innerbörden. Personligen tycker jag de låter rätt vettigt för vi är ingen som vi inte ska vara om vi bara är oss själva. Tänk på de var dig själv så blir de bäst. Du får de bästa vänner och du vet att dem tycker om dig för den du är och inte för någon du låtsas vara.

Lite visdom här på morgonkvisten
Ha en bra dag allihop
Millan

2:a gången Leo xD



Okej jag och Leo har en grej att vi bara får säga B-ordet på onsdagar och Lördagar och Leo sa de idag SÖNDAG och blev där med straffad att ha Darin som visnings bild xD Ja lite kul måste man ju ha....eller hur Leo ;)

Robbie Williams

Hej hopp!

Finns de någon bättre att lyssna på än Robbie Wiliams? Han funkar i alla sinnesstämningar tycker jag personligen. Just nu känner man sig lite tom, lite förvirrad men jag mår rätt bra ändå. Jag känner mig lugn och avslappnad vilket jag inte gjort på väldigt väldigt länge. Det känns som om man är precis så där behagligt trött utan att vara trött. Ja de lät kanske lite skumt men ni kanske förstår vad jag menar.

Jag har käkat ute idag med Angelika, Gina och Tina. Hade jätte skoj och god mat var de också. Åt på Bamboo inne i Göteborg. Sen gick vi ut och drack några drinkar och sedan hem och sätta sig vid datorn och skriva med lite folk på msn. Men jag vill bara tacka tjejerna för en underbar kväll har inte haft så här kul på länge, vi får göra om de nån gång.

Snart är slutar man skolan och då ska man kastas ut i vuxen världen med jobb och vissa ska plugga vidare. Jag ska till England i ett år. Få samlat tankarna och få erfarenhet på köpet. Har aldrig känt mig så hemma på ett ställe som jag varit på som jag kände mig i England. När man landade på Heathrow så kände jag i hela kropp o sinne "Nu är jag hemma". Många fina minnen har man därifrån också. De var verkligen en upplevels för livet.

Nej om man ska krypa ner i sängen.
Natti natt
Millan

RSS 2.0