Candle in the wind

Hej hopp!

Här sitter man vid datorn och kollar in några youtube klipp och hittar "Candle in the wind" av Elton John som han sjung på Dianas begravning 1997. Jag vet inte men jag blev så berörd av den låten och när man såg bilderna från hennes begravning de var så att jag började gråta. Jag har lyssnat på låten många gånger innan men just nu när jag såg bilderna så var de något som berörde mig så djupt. Länkar till låten här nedan lyssna och njut ungefär.

http://www.youtube.com/watch?v=zIJIBo9bJk0

My life is up sometimes and it's down sometimes but right now it's up, Thank you
Millan

To Leo ^^

Hej hopp!

Detta inlägg skulle jag vilja tillägna min underbara kompis Leonora Thörning, lite som tack för de som hon skrev om mig på sin blogg (magiskaminnen.blogg.se) men också för att hon hjälpt mig så enormt mycket och stöttat mig när jag mått dåligt. Hon är en av mina absoluta bästa vänner och jag vet att hon ställer upp för mig så som jag ställer upp för henne. Vi har väl känt varandra i 1 ½ år nu ungefär. Några lite roliga sammanträffande har man dock stött på hennes mamma har jobbat på min gammla skola samtidigt som jag gick där, hennes pappa jobbar på Telia precis som min pappa. Men vad kan man säga vi har aldrig tråkigt tillsammans och vi är väldigt *host* flummiga hela tiden, men tro de eller ej men om vi vill kan vi vara seriösa. Men Leo du vet att jag älskar dig och du är den bästa vän en Dichter kan ha och jag kommer alltid minnas dig om vi (peppar peppar) mot förmodan skulle glida isär.

Love u Leo
Millan

P.s nu har jag även gjort lite reklam för din blogg även om de kanske är samma personer som läser min blogg eller vissa utav dem iallafall för de är nog fler som läser din blogg än min haha men men lite reklam kan ju inte skada eller? D.s

I can smile again

Hej hopp!

Sitter här i sängen med datorn i knät och lyssnar på just nu Aerosmith "Don't wanna miss a thing" älskar den låten kan lyssna på dem om och om igen ^^.

Idag har man ju vart i skolan och i vanlig ordning flummade jag och Leo för fullt. Folk må kolla konstigt på oss men vem bryr sig vi har ju bara kul. Man måste ju förgylla vardagen på något sätt väl? Imorgon då... ja gympa som Kvick ska hålla. Fyspass =S ska man kanske glömma kläderna xD nej eftersom det är kvick som håller i det så få man vara med, annars är väl risken att man blir ett huvud kortare. Och inte för att vara sån men jag är ganska fäst vid mitt huvud (Okej jag har dålig humor xD)

Har haft en underbar helg med Jonas hade de jätte mysigt. Saknar dig som f*n nu bara. Jag kan bara inte sluta le så fort jag tänker på dig så blir jag så glad att jag bara ler. Detta är de bästa möjliga sätt mitt nya år kunde börja. Det är så underbart för i stort sätt hela hösten gick jag runt och deppa men du fick mig att börja le igen tack :D Du betyder mycket för mig och jag är så glad att jag träffade dig. 1/1-09 kommer aldrig glömma de datumet. Tack för att du finns ^^ Längtar efter dig och saknar dig mer och mer för varje dag som går.

Så kan jag ju avsluta med att säga att nu är de Bryan Adams "Everything I do" som strömmar ur högtalarna någon som ser temat i musiken? xD

Keep on smiling, cause I will
Millan

Vem gör fel, ni eller är de jag?

Hej hopp!

Varför ska man alltid ha denna eviga känslan av utanförskap med sig och bära på den när man har vänner? Varför ska man gå runt och må dåligt för något man inte har gjort? Varför är de så att att när något gå bra så är de någon eller någonting som ska komma och föstöra den underbara känslan för en?

Jag är lycklig och jag är glad ingen kan ta de ifrån mig och just nu är mår jag bättre än vad jag mår dåligt. Men ändå djupt,djupt inom mig så känner jag en känsla som är för mig väldigt bekant. Denna känsla kan jag sammanfatta med ett ord som många människor känner igen och ordet är utanförskap. Är de jag som gör något fel eller? I så fall berätta för jag kan inte bättra mig om ni inte berättar att jag gör fel med något. Men innan ni gör de tänk efter är de verkligen jag som gör något fel eller är de ni, så ni inte börjar kasta sten i glashus. Men är ni säkra på att de är jag som gör fel så skriv vad de är jag gör fel så ska jag försöka bättra mig.

Over and out
Millan

RSS 2.0