My Holy Hour

Hej hopp!

SItter här i mammas säng och kollar på CSI. Man kan kalla detta min heliga timma. En timma om i veckan mellan klockan 21 och 22 på måndagar sitter jag bänkad framför tvn och kolla på CSI. De är nog en av dem bästa serierna som går på tv just nu. En serie som inte går nu men som är grymt bra också är 21 jump street. De var i den serien Johnny Depp slog igenom. Måste bara säga de men han är grymt snygg i den serien =P

Något jag och Jaffa kom in på idag när vi bläddrade igenom några tidningar i skolan var att i stort sätt varje tidning fanns de något om bantning. De ver olika metoder och alla som var med hade gått ner väldigt mycket på kort tid. De kan ju inte vara bra för kroppen eller? Man pratar ju mycket om att utseendefixeringen hos unga ökar, man kan ju undra varför. De är ju inte konstigt att ungdomar får anorexi eller nåt sånt när de står i tidningarnar "Så här går du snabbt ner i vikt" de är ju ungefär som dem säger "Du duger inte som du är utan du måste gå ner!" de är ju sjukt tycker jag. Visst de kanske finns dem som tycker dem behöver bli av med ett par kilon men de behöver inte skrivas om 20 olika metoder i tidningar. Jag kan ju inte säga att jag går förbi helt opåverkad heller. De finns stunder jag funderar på om man kanske borde gå ner ett par kilo kanske men sen kommer jag på att de behöver jag inte för jag är nöjd med mig själv precis som jag är.

En annan sak vi också kom på var att vi lever inte i ett lyckligt samhälle enligt tidningarna. Vi leta säkert igenom 20 tidningar och hittad 6 bilder på människor som såg lyckliga ut. Media speglar inte de som är bra utan bara de som går att ändra med banting, smink eller andra konstiga metoder för att förbättra ens liv. Skumt säger jag. Varför ska allt förbättras eller ändras? Är inte allt bra som de redan är? Men vad vet jag en tonåring med tankar som inte räknas.

På återkommande
Millan

Macken!!

Hej hopp!

Sitter här i min ensamhet och kollar på Macken. Den är riktigt bra sitter och skrattar så jag gråter xD Tycker riktigt synd om den beiga kunden inte ens dörrklockan reagerar på att han är där, stackarn xD. Nu har halva skol veckan gått och tja de har väl inte hänt så mycket. Jag och Leo har väl varit lite halv skumma *host* som vi brukar. Jag har även bytt mitt namn eller de gjorde jag i våras men jag är numera Christer Håkansson. Christer kommer efter Leo sa fel när hon skulle säg Dichter och Håkansson kommer från när nån på skolan läste fel på mitt andra efternamn så de blev Håkansson haha lite små skoj xD.

Imon fyller morsan år men ska inte nämna åldern. Men kan säga så här att hon är 25+ hehe. Ne mamma är snäll och go men kan ha lite små skumma saker för sig men de ligger väl i släkten antar jag, Vilken tur att inte jag blev drabbad av att bli BARA lite små skum utan väldigt skum.

Nu har jag vart igång och funderat igen alltså snart borde de typ komma en lag på att jag inte får tänka för de blir ett hål i ozonlagret. Men om man tänker på de här med fördomar att man dömmer folk efter hur dem ser ut hur tänker man då egentligen. Jag kan inte säga att jag är fördomsfri de gör jag inte men jag önskar man kunde vara de. Vissa har ju fler fördomar än andra vilket kan vara väldigt jobbigt. Visst man får tycka som man vill men man måste väl inte yttra sig så högt om för de kan vara kränkande mot andra som hör de.

Har själv personligen varit med om att några pratade om mig på en buss en gång. Jag blev väldigt stött av de och ville bara försvinna. När jag kom hem gick jag in och stängde på mitt rum och ville bara försvinna men sen kom jag på att jag ska få vara precis som jag vill och inte bry mig om vad andra tycker och tänker. Men om de är deras nöje att kritisera mig så ska dem få göra de för de är dem de är synd om inte mig om man tänker efter.


De ända jag vill är att folk ska tänka efter ibland innan dem yttrar sig för de kan såra människor. Man vet ju inte hur dem här människorna mår egentligen och om man yttrar sig högt om dem på ett kränkande sätt kan dem göra väldigt dumma saker mot sig själva eller någon annan.

På återkommande
Millan


Sömnlös och funderar

Hej hopp!

Nu sitter jag här mitt i natten och funderar på om man egentligen borde sova. De går inte så bra direkt. Jag kan inte sova för vinden håller mig vaken när den blåser på grannens hallonbuskar som slår mot mitt fönster. Skoj skoj eller inte. Men jag mår rätt bra iallafall. Har ju sovmorgon imon f*n va skönt.

Går på pencillin just nu på grund av att jag har fått en infektion i tån vilket är ett helvete rätt utsagt. Jag kan inte gå ordentligt på foten vilket leder till att vaden tar stryk och sen åker låret på sig en smäll också och inte nog med de utan ryggen håller på att bråka med mig. Men man ska väl inte klaga egentligen de är snart över så fort infektionen är borta så kommer jag kunna gå igen som vanligt. Om jag har tur så kan jag kanske börja träna igen. Har inte kunnat träna på länge vilket jag märker att jag har ingen kondition längre. Jag brukade gå ut och springa regelbundet innan och de var liksom min tid jag lyssna på musik sprang och tänkte inte på någon annan än mig själv för en stund.

Håller på att kolla på ett pogram på tv. Brottsplats USA eller något sånt. De är en kvinna som är mördad och de får mig att tänka på vad som kan driva en människa att mörda någon annan. Jag förstår inte de. Kan man hata en människa så mycket att man till och med mörda personen. Jag har svårt att tro de men tydligen kan man de.  Jag trodde alltid att hata var ett sånt starkt ord likaså är dess motsats älska. Att säga till någon att man älskar personen är svårt och när man säger de till någon så ändras hela sin och den andras tillvaro.

Vad är egentligen enklast att säga "Jag älskar dig" eller "Jag hatar dig" och verkligen mena de? Jag skulle aldrig kunna säga till någon att jag hatar personen för de betyder att man fortfarande känner något för personen i fråga. Men de jag skulle kunna säga är att jag är personen likgiltig för då känner man inget längre varken hat eller kärlek.

Ett litet tips:
Le mot omvärlden så ler den tillbaka till dig, kanske inte med en gång men ha tålamod tillslut ler den tillbaka

På återkommande
Millan

Förkyld!!! och nostalgisk

Hej hopp!

Sitter just nu i min säng med datorn i knät och är förkyld :( Inte skoj nånstans. Men ni som känner mig sitt ner för de blir värre...jag sitter och lyssnar på ballader...hehe okej kanske inte så hemskt men iallafall. Hörde att de skulle vara storm i dag men här blåser de bara lite och solen lyser, jo tjena storm. Men vad vet jag de kanske kommer senare.

Jag fick en kommentar på mitt senaste inlägg där en kär vän skrev att hon vet varför jag inte kan äta och varför jag går runt och ler hela tiden och att jag ska skriva om de. Men jag vet inte, för er nyfikna själar där ute så låter jag er vara lite mer nyfikna så ni kan få spekulera lite till. I am evil xD eller inte men man kan ju låtsas iallafall.

Jaha nu är de bara en vecka kvar på praktiken sen är de skola igen. Kommer sakna alla barnen och min handledare så klart. Dem har varit väldig goa mot mig och hjälpt mig. Sista praktik tillfället är de också läskigt på ett sätt för nu går man i trean student snart. Har en känsla att jag sagt detta innan men men de kan inte nämnas för mycket...än iallafall :P

Hitta massa rolig musik nu på datorn från de grymma 90-talet xD så som Vengaboys, Back street boys o.s.v man känner sig kanske lite nostalgisk men de är bra musik. De är musik man blir glad över om de är musiken eller om de är minnena som väcks när man hör musik som gör en glad vet jag inte men glad blir man. Tänk om man vore mindre igen typ en så där 8-9 år. Tänk va härligt kunna leka och ha sånna där bråk med sin bästa kompis som löser sig med en gång och man fortsätter som ingenting har hänt. När jag ser barnen på skolan så ler jag för de är de här att fråga chans på andra på lappar och sånt, de är så gulligt.

Men nu ska jag väl lägga mig och blunda en stund och hoppas febern släpper lite iallafall. Ha en fortsatt trevlig stormig dag xD

På återkommande
Millan


RSS 2.0