Lycklig

"Och vågar säga att jag är lycklig" som Peter Jöback sjunger i sin låt Jag blundar i solens sken. Ja gott folk än lyssnar jag på Peter jöback och kommer fortsätta så fort jag behöver piggas upp lite eller bara känner mig lite tja vad ska man säga emotionell.

Som rubriken säger så är jag lycklig av olika anledningar. Ett exempel är att jag på fredag ska träffa Angelika och vi ska nörda film och onyttigheter som godis kommer garanterat finnas på menyn. Det var längesen jag träffade Angelika så de ska bli riktigt kul att få uppdatera sig lite i vad som har hänt henne denna sommar (Till Angelika om hon läser detta jag vill ja alla snuskiga detaljer hihi)

Sen den största anledningen till min lycka är min älskade älskling Kristoffer. Bara att tänka på honom får mig att le och känna värmen sprida sig i kroppen. Bara han rör mig så pirrar de i hela kroppen. De är verkligen under bart. Nu den sjunde september har vi vart ihop i fem månader. Att tiden går så fort är läskigt. Detta har varit världens bästa sommar tack vare älsklingen.

Pricken över i:et denna sommaren var dock helgen i Stockholm med Leo :D Skoj var men jag är förvånad att vi inte blev förvisade från Stockholm xD. Man kan sammanfatta resan med den väl kända låten här i Göteborg "Alla heter Glenn i Göteborg" och gubbar som inte är rädda för att utföra sin behov in public eller vad säger du Leo? Kul hade vi i alla fall bland alla höbalar där uppe i huvudstaden. Tack för en underbar resa Leo :D

Jag avslutar även detta in lägg med "Och jag vågar säga att jag är lycklig" för de är exakt vad jag är
Over and out
Millan

RSS 2.0